Her er de 3 bedste wrist wraps på markedet

Elastiske Wrist Wraps

Hvis du er seriøs omkring din træning og gerne vil optimere den mest muligt, så kan et par wrist wraps være en billig og meget effektiv investering. Wrist wraps stabiliserer og støtter nemlig håndledet, og dermed kan du løfte tungere og samtidigt mindske chancerne for en irriterende håndledsskade.

Udvalget af wrist wraps på det danske marked er efterhånden rigtig stort, og der kommer hele tiden nye modeller til.

De fleste af dem er heldigvis af høj kvalitet, men der findes desværre også nogle meget knap så gode modeller, som er af dårlig kvalitet og ikke yder den fornødne støtte.

I denne artikel vil vi se nærmere på de tre bedste wrist wraps på markedet.

NB: Inden vi går i gang, er det værd at nævne, at selvom wrist wraps er et glimrende hjælpemiddel, så skal man ikke bruge dem ved hvert eneste sæt.

Når man bruger wrist wraps, så forsømmer man nemlig nogle af de stabiliserende muskler, som findes i underarmen, og dermed stiger skadespotentialet.

Du kan evt. gøre det til vane at tage alle opvarmningssæt uden wrist wraps.

Gasp Hardcore Wrist Wraps

hardcore wrist wraps fra gaspHardcore Wrist Wraps fra den svenske producent Gasp er de bedst sælgende wrist wraps i verden – og det er ikke uden grund.

Hardcore Wrist Wraps har nemlig ry for at være super effektive og samtidigt nærmest umulige at slide op.

De måler 33×8 cm, og er fremstillet af 80% bomuld og 20% elastan, hvilket gør at de yder super god støtte uden at være alt for ubehagelige at have på i længere tid ad gangen.

Om man kan lide det lidt rå design og de orange striber er lidt en smagssag, men de skiller sig i hvert fald ud fra mængden.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
189,00 15,00 204,00 Læs mere
189,00 45,00 234,00 Læs mere

 

Better Bodies Elastic Wrist Wraps

Elastic Wrist Wraps fra better bodiesElastic Wrist Wraps fra den svenske producent Better Bodies, som i øvrigt også ejer Gasp, minder kvalitetsmæssigt meget om de forrige wrist wraps på listen.

De måler nemlig også 33×8 cm, og er ligeldedes fremstillet af 80% bomuld og 20% elastan.

De adskiller sig dog fra Hardcore Wrist Wraps ved at være en smule mere komfortable at have på og en anelse mindre stive.

Dette gør desværre også, at de ikke giver helt den samme støtte som Hardcore Wrist Wraps, men det er næppe noget, du vil bemærke med mindre, at du løfter ekstremt tungt.

Designmæssigt er de meget diskrete og minimalistisk, og de findes både med rød, grå og blå striber.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
159,00 15,00 174,00 Læs mere
159,00 45,00 204,00 Læs mere

 

Bodylab Deluxe Wrist Wraps

Bodylab DeluxeDen danske producent Bodylab er nok mest kendt for at producere diverse kosttilskud, men de har faktisk også en linje af prisstærkt træningsudstyr i høj kvalitet – og Deluxe Wrist Wraps er ikke en undtagelse.

De adskiller sig fra de andre wrist wraps på listen ved at være polstret med neopren indvendigt, hvilket gør dem super behagelige at have på – selv i længere tid ad gangen.

Den øgede komfort er dog en smule på bekostning af støtte og stabilitet. Her kan de nemlig ikke helt følge med de andre wrist wraps på listen, omend de stadigvæk gør et ganske godt job.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
135,00 29,00 164,00 Læs mere

 

Sådan bruger du dine wrist wraps optimalt

Videoen nedenfor demonstrer rigtig godt, hvordan du bedst muligt binder dine wrist wraps om håndledet.

De tre mest almindelige fejl er at stramme dem for hårdt, stramme dem for løst og ikke placerer dem langt nok oppe.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*