Test af push up bars

Push up bar træning

Hvis du er kørt træt i almindelige armbøjninger og savner mere udfordring, kan du med fordel overveje at investere i et sæt push up bars. Når du laver armbøjninger med push up bars, kan du nemlig gå langt dybere og dermed lægge ekstra belastning på bryst-, arm- og skuldermuskler, hvilket øger træningsudbyttet markant.

Desuden aflaster grebene også dine håndled, så træningen bliver mere skånsom for led og sener.

En anden fordel ved push up bars er, at de næsten ikke fylder noget og er nemme at flytte rundt på. Du kan eksempelvis sagtens have dem med i tasken, når du tager på ferie.

I denne artikel ser vi nærmere på fire af de bedste push up bars på det danske marked.

De har hver især deres fordele og ulemper, men fælles for dem alle er, at de er af god kvalitet og giver et supergodt træningsudbytte.

 

Adidas Push Up BarsPush up bars fra Adidas

De første og p.t. billigste push up bars på listen er fra Adidas.

Adidas er kendt for at producere træningstøj og udstyr i meget høj kvalitet – og deres push up bars er bestemt ikke nogen undtagelse.

De er udført i solidt stål og med en skridsikker underflade, der gør, at de står sikkert og ikke glider frem og tilbage – selv under intensiv træning.

Selve håndtaget er polstret med en blød gummibelægning, der gør dem behagelige og sikre at holde på – selv med svedige håndflader.

Håndtagene er 20 cm brede, og højden er 18,5 cm, hvilket giver en fin dybde.

 

Abilica Push Up BarsAbilica bars

De næste push up bars på listen er fra den svenske producent Abilica, der ligeledes er kendt for at producere træningsudstyr af høj kvalitet.

Disse push up bars er – ligesom den forrige model på listen – af meget høj kvalitet og med en skridsikker underflade.

Modellen er dog en del større end den fra Adidas, og dermed kan du komme en smule længere ned i dine armbøjninger – hvis du altså ellers er smidig nok.

 

Hammer Twister Push Up BarsHammer twister push up bars

Twister fra den knap så kendte producent Hammer er nogle nye og ret unikke push up bars på markedet.

Det unikke ved dem er, at de er udstyret med en drejefunktion, der gør, at håndtaget kan drejes 360 grader under træningen – positionen kan dog også sagtens fastlåses, så de ikke roterer under træningen.

Selve håndtagene har en anti-slip-overfalde, der sikrer et godt og fast greb, og nedenunder er der monteret fire gummidupper, der sikrer, at de står helt stabilt på underlaget.

 

Kan push up bar-træning stå alene?

Selvom push up bars er et glimrende træningsredskab, kan de desværre ikke stå alene, hvis du ønsker at styrke hele kroppen.

Du kan nemlig ikke lave ben- eller rygøvelser med dem.

Derfor kan du med fordel overveje at investere i et sæt crossfit ringe til rygtræningen og et stepbræt til bentræningen. Begge dele er nemlig ligeledes nogle effektive træningsredskaber, der er billige og ikke fylder alverden.

 

Bedøm artiklen

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


Secured By miniOrange