Om siden

Trainsmarter er et online-magasin om alt inden for træning og sundhed. Du kan finde en lang række artikler og guides om styrketræning, konditionstræning, kosttilskud samt sundhed generelt.

Visionen bag Trainsmarter

Vores mål er at gøre viden om træning og sundhed mere tilgængelig for danskerne, hvad enten det er nybegynderen, som gerne vil leve et sundere liv, eller eliteatleten, der søger viden, som kan give en ekstra fordel under konkurrencer.

Vi tilstræber altid at gøre artiklerne så let forståelige som muligt, så alle kan være med. Ydermere er vores artikler altid skabt på grundlag af den nyeste forskning, og de bliver løbende opdateret.

Indtjeningsgrundlag

Vi benytter os ikke af reklamebannere. I stedet gør vi brug af affiliate links til forhandlere og produkter, som vi enten anmelder, anbefaler eller på anden måde nævner i vores artikler.

Køber du et produkt igennem disse affiliate links, så modtager vi en kommission af salget, dog uden at du på nogen måde skal betale ekstra for produktet.

Det er vigtigt at pointere, at vi kun bruger affiliate links til velrenommerede forhandlere og produkter, som vi selv kan stå 100% inde for.

Kontakt

Trainsmarter
Kolding Åpark 18, 301
6000 Kolding
Kontakt@trainsmarter.dk

csr-maerket logoMiljøvenligpakning

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*