Økologisk proteinpulver: Disse 3 produkter skal du gå efter

Økologisk proteinpulver

Kroppen har brug for ekstra meget næring, når der skal opbygges muskelmasse, og derfor er det vigtigt, at du ligger i et nogenlunde fornuftigt kalorieoverskud, hvis du gerne vil have maksimalt udbytte af din hårde træning.

Et kalorieoverskud vil – helt enkelt – sige, at man indtager flere kalorier, end man forbrænder, og dermed skabes der optimale betingelser for muskelvækst.

Det kan dog være svært at finde tid til at spise og tilberede mad flere gange i løbet af en travl hverdag, og derfor tyr mange til de såkaldte weight gainers, når der skal køres nogle ekstra kalorier indenbords.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du ikke erstatter størstedelen af din daglige kost med weight gainers, men du kan fint supplere med 1–3 shakes.

Alle weight gainers er dog langtfra lige gode, og mange af dem er faktisk decideret usunde.

Mange af dem er nemlig proppet med sukker, unødige tilsætningsstoffer og proteiner af lav biologisk værdi.

I denne artikel har vi set nærmere på tre af de p.t. bedste weight gainers på det danske marked.

De har hver især deres fordele og ulemper, men fælles for dem alle er, at de indeholder proteiner af høj biologisk værdi og ikke er tilsat unødigt mange tilsætningsstoffer.

 

BulkpowdersOrganic Pure Whey Protein
Næringsindhold pr. 100 g: Energi 367 kcal, protein 80 g, kulhydrater 3,5 g,  fedt 5 g.

Organisk valleproteinpulver fra BulkpowdersBulkpowders er en af Europas største producenter af kosttilskud til sportsfolk, og firmaet er kendt for at lave kosttilskud af meget høj kvalitet til lave priser.

Bulkpowders var en af de første producenter, der lancerede en økologiske variant – og produktet er uden tvivl et af markedets p.t. bedste.

Pulveret er nemlig meget nemt at opløse i væske og har et højt indhold af protein (80 g) samt et meget lavt indhold af sukker (3,5 g).

Derudover er det certificeret økologisk af The Soil Association, der er Storbritanniens største økologiske certificeringsstyrelse.

Selvom firmaet har hovedsæde i Storbritannien, har det mange danske kunder, og derfor har man både en dansk webshop og dansk kundeservice.

Leveringstiden ligger på 3-5 hverdage, og fragten er gratis på ordrer over 500 kr. På ordrer under 500 kr. er prisen 39 kr.

Priserne på proteinpulveret ligger på:

500 g – 169 kr.
1 kg – 309 kr.
2½ kg – 719 kr.

Bulkpowders kører dog meget ofte nogle rabatkampagner, hvor man kan spare 20-40 % på hele ens kurv, så derfor kan man tit være heldig at få pulveret en del billigere.

Du kan finde proteinpulveret her.

 

LinusPro – Whey 100 Økologisk Proteinpulver
Næringsindhold pr. 100 g: Energi 399 kcal, protein 80 g, kulhydrat 5,7 g,  fedt 5,8 g.

øko whey protein fra LinusproDen Risskov-baserede producent Linus Pro er en ret ny spiller på markedet – firmaet har nemlig kun eksisteret siden 2015.

Linus Pro producerer en lang række forskellige kosttilskud til sportsudøvere, som alle er af meget høj kvalitet – og det økologiske proteinpulver er bestemt ikke nogen undtagelse.

Pulveret er nemlig nemt at opløse og har et højt indhold af protein (80 g). Sukkerindholdet (5,7 g.) er en anelse højere sammenlignet med Bulkpowders, men det er stadigvæk meget lavt i forhold til mange af konkurrenterne.

Produktet er Ø-mærket, hvilket betyder, at de danske myndigheder har ført kontrol med virksomheden, der står bag.

Proteinpulveret findes p.t. kun i 500 grams-poser, der kan købes for 199 kr.

Hvis det er første gang, du handler på Linus Pros webshop, får du 20 % rabat på hele købet.

Leveringstiden ligger på 1-3 hverdage, og fragten er gratis på ordrer over 500 kr. På ordrer under 500 kr. er prisen 39 kr.

Du kan finde produktet her.

 

Myprotein – Organic Whey Protein
Næringsindhold pr. 100 g: Energi 409 kcal, protein 80 g, kulhydrat 12 g,  fedt 4,5 g.

Økologisk proteinpulver fra MyProteinMyprotein er Europas største producent af sportsernæring, og firmaet har – ligesom Bulkpowders – hovedsæde i Storbritannien.

Myproteins økologiske proteinpulver er certificeret af The Soil Association og indeholder – ligesom de to forrige produkter – hele 80 gram protein pr. 100 g.

Sukkerindholdet er dog desværre ret højt, sammenlignet med de to forrige produkter. Det ligger nemlig på 12 g, hvilket måske vil irritere nogen.

Pulveret findes i tre forskellige varianter: smagsneutral, banan og jordbær.

Varianterne med smag er yderst velsmagende og ret milkshakeagtige, men vi anbefaler alligevel, at du vælger den smagsneutrale variant.

De to varianter med smag er nemlig en del dyrere, og samtidig ligger proteinindholdet kun på 60 g pr. 100 g, hvilket er 20 g lavere end den smagsneutrale version.

Firmaet har en dansk webshop med dansk kundeservice, og leveringen tager 2-4 hverdage.

Fragtprisen afhænger af, hvor meget man bestiller for:

0-299 kr. koster 59 kr.
299-499 kr. koster 29 kr.
Over 500 kr. er det gratis.

Priserne på det smagsneutrale pulver ligger på:

250 g – 79 kr.
500 g – 159 kr.
1 kg – 299 kr.

Myprotein kører dog ofte rabatkampagner, hvor man kan spare en del på alle firmaets produkter.

Du kan finde proteinpulveret her.

Økologisk proteinpulver: Disse 3 produkter skal du gå efter
4.4 (88.57%) 7 votes

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*