Test af billige motionscykler: Her er de 4 bedste modeller på markedet

Billige motionscykler

Motionscykler har i mange år været danskernes fortrukne valg, når der skulle investeres i en træningsmaskine til hjemmet – og det er ikke uden grund. Motionscyklen kan nemlig bruges af alle – lige fra begynderen, som gerne vil tabe sig og i bedre form, til elitecyklisten, der gerne vil kunne holde formen ved lige, selvom vejret ikke tillader det.

Den helt store fordel ved træning på en motionscykel er, at det er meget skånsomt for dine led og nærmest umuligt at opbygge en skade – også selvom du træner med høj intensitet.

Hvilken motionscykel skal jeg vælge?

Markedet for motionscykler kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Der findes nemlig flere tusind forskellige modeller, og priserne varierer fra et par hundrede kroner til over hundredtusind.

De motionscykler, man ser i de danske centre, koster ofte over 20.000 kr., men de er bygget til ekstremt omfattende og hyppig brug – til privatbrug behøver du slet ikke spendere så meget.

Du bør dog ikke investere i en motionscykel til under 1500 kr., medmindre du er heldig at finde et super godt tilbud.

De meget billige motionscykler er nemlig så ringe, at du ikke vil få et ordenligt udbytte af din træning.

Pedalerne vil nemlig ikke køre rundt i en glidende og naturlig bevægelse, og samtidig vil byggekvaliteten ofte være så dårlig, at levetiden ikke vil være lang.

I denne artikel ser vi nærmere på fem billige motionscykler, som alle er af god kvalitet, og giver et jævnt og godt tråd. Et godt tråd vil sige at pedalerne kører jævnt og glidende rundt uden at hakke.

Nordic 110 Cycle

Billig motionscykel fra nordicDen første og billigste motionscykel på listen er 110 cycle fra producenten Nordic.

110 cycle er ideel, hvis du hverken har brug for pulsmåler eller indbyggede træningsprogrammer, men derimod bare har brug for en kompakt og prisbillig motionscykel i god kvalitet.

Motionscyklen er udstyret med en simpel og brugervenlig minicomputer, der viser de mest grundlæggende informationer – nemlig hastighed, tid, distance, forbrændte kalorier samt puls.

Derudover har den 8 forskellige modstandsniveauer, hvilket betyder at du kan tilpasse modstanden til din nuværende form, og øge den i takt med at din kondition bliver bedre.

Både styr og sæde kan justeres, og den er udstyret med transportjul, så den nemt kan flyttes rundt.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
1.599,00 DKK 0,00 DKK 1.599,00 DKK Læs mere

 

Toorx BRX Compact

Motionscykel fra ToorxBRX Compact fra producenten Toorx er en ret unik motionscykel på markedet -den er nemlig udstyret med to finnesser, som man ellers ikke ser.

Først og fremmest kan den foldes sammen, så den kun fylder 48 x 45 x 132, og nemt kan gemmes væk i et skab eller lignende.

Dette gør den ideel for folk som har pladsmangel, eller bare ikke gider have en motionscykel stående fremme.

Derudover er den udstyret med et ryglæn, som gør den rigtig behagelig at side på – selv i længere tid ad gangen.

Motionscyklen er ligesom den forrige model på listen udstyret med transportjul, 8 modstandsniveauer og en minicomputer, som viser de mest grundlæggende informationer.

Men derudover er den også udstyret med en pulsmåler, hvilket gør at du hele tiden kan følge din puls og se, hvor meget du presser dig selv.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere
2.399,00 DKK 0,00 DKK 2.399,00 DKK Læs mere

 

Titan SB490 

Billig titan motionscykelSb490 fra producenten Titan er en meget kraftig og robust motionscykel, som kvalitetsmæssigt ligger en smule højere end de to forrige modeller på listen.

Titan Sb490 er ligesom den forrige motionscykel på listen udstyret med transportjul, pulsmålere i håndtagene, 8 forskellige modstandsniveauer og en minicomputer.

Men udover at vise de mest grundlæggende informationer, har denne minicomputer også 12 indbyggede træningsprogrammer, som alle kan justeres individuelt.

Sædet kan justeres både horisontalt og vertikalt, og indgangen er meget lav, hvilket gør, at selv gangbesværede vil kunne bruge den.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Abilica WinMag Edge

Winmag fra AbilicaAbilica WinMag Edge fra den meget anerkendte producent Abilica minder kvalitets- og funktionsmæssigt om de motionscykler, som man finder i de danske centre.

Motionscyklen er meget robust og udstyret med pulsmåler, 16 elektronisk justerbare modstandsniveauer samt 12 indbyggede træningsprogrammer.

Den indbyggede mincomputer er en anelse mere avancerede end de andre på listen. Udover at vise de mere grundlæggende informationer, kan den nemlig også vise tråd pr. minut og udføre en test af din form.

En anden smart feature ved Abilica WinMag Edge er at den er udstyret med en holder til tablet og smartphone, hvilket gør at du nemt kan surfe, se film eller lytte til musik alt imens du træner.

Indstignings feltet er ligesom den forrige model på listen meget lavt, og både sæde og styr kan justeres.

Transporthjulene sidder på de to forreste føder, og aktiveres nemt ved at vippe cyklen fremad.

Forhandler Pris Levering Totalpris Læs mere

 

Test af billige motionscykler: Her er de 4 bedste modeller på markedet
4.5 (89.09%) 11 votes

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*