På jagt efter billigt fitness udstyr? Her er 4 sider du skal tjekke ud

Billig fitness udstyr

Hvad enten du skal til at indrette et helt nyt hjemme-gym eller bare skal bruge et enkelt fitnessredskab, er prisen en vigtig betragtning. Det at købe fitnessudstyr kan nemlig hurtigt blive en særdeles kostbar affære – specielt hvis du gerne vil have kvalitetsudstyr.

Heldigvis findes der dog efterhånden en række danske webshops, som sælger fitnessudstyr af høj kvalitet til lave priser.

Vi har set nærmere på fire af de p.t. bedste (og billigste).

 

Apuls.dk  Trustpilot score: 9,9/10 basseret på ‎257 anmeldelser

Billig fitness udstyr fra Apuls

Tørring-baserede Apuls er Danmarks absolut største forhandler af fitnessudstyr, og samtidig er det også en af de allerbilligste.

Apuls forhandler en bred vifte af træningsudstyr, træningsmaskiner, pulsure og forskellige sportsplejeprodukter.

Derudover har firmaet også et kæmpe udvalg af kosttilskud, heriblandt proteinpulver, weight gainer og kreatin.

Kvaliteten af de forskellige produkter er generelt meget høj, og man kan både finde produkter, der henvender sig til nybegyndere, og produkter til professionelle.

Apuls tilbyder desuden 365 dages fri returret og gratis levering (uanset vægt) på ordrer over 399 kr. På ordrer under 399 kr. er fragten 39 kr.

Du kan besøge Apuls her.

 

Billig-fitness.dk Trustpilot score: 9,4/10 basseret på ‎1.791 anmeldelser

Billig-fitness.dk hjemmeside

Med navnet Billig-fitness har firmet en del at skulle leve op til – og det gør det bestemt også.

Billig-fitness har nemlig nogle særdeles skarpe og konkurrencedygtige priser på fitnessudstyr, men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udvalget er knap så stort som hos Apuls, og man fører ingen multimaskiner og motionsmaskiner såsom løbebånd, motionscykler og crosstrainere.

Til gengæld har firmaet et kæmpe udvalg af frivægtsudstyr, kettlebells, yogaudstyr og funktionelt træningsudstyr til crossfit.

Billig-fitness har desuden dag til dag-levering, 365 dages returret og gratis fragt på ordrer over 599 kr. På ordrer under 599 kr. er fragten 29 kr. (uanset vægt).

Du kan besøge Billig-fitness her.

 

AbilicaOnline.dk Trustpilot score: 9,5/10 basseret på 262 anmeldelser

Billigt fitness udstyr fra Abilica

AbilicaOnline er den officielle danske forhandler af det svenske varemærke Abilica, som er en af Nordens største producenter af hjemmetræningsudstyr. Forretningen fører dog også andre varemærker, men det er primært Abilica.

Webshoppen har stort set lige så mange produktkategorier som de to tidligere nævnte forhandlere, men udvalget i de enkelte produktkategorier er en del mindre.

Eksempelvis fører AbilicaOnline kun tre forskellige kettlebells, hvorimod Apuls og Billig-fitness har over 10 forskellige valgmuligheder.

Produkterne er dog generelt af meget høj kvalitet, og priserne er også meget lave.

AbilicaOnline tilbyder desuden 60 dages fri returret, levering på 1-2 hverdage og fragtfri levering på ordrer over 500 kr. På ordrer under 500 kr. er prisen 29 kr. (uanset vægt).

Du kan besøge AbilicaOnline her.

 

GetBig.dk Trustpilot score: 8,8/10 basseret på ‎213 anmeldelser

GetBig forside

Ved første øjekast kan GetBigs webshop måske godt se lidt uprofessionel og outdated ud, men tag ikke fejl – GetBig er en meget seriøs og konkurrencedygtig forhandler.

Getbig er faktisk en af Danmarks ældste forhandlere af fitnessprodukter. Firmaet har nemlig eksisteret helt siden 1999.

Selvom GetBig primært er en kosttilskudsforhandler, har firmaet også et stort udvalg af fitnessudstyr og træningsmaskiner af høj kvalitet til superskarpe priser.

Det er især udvalget af frivægtsudstyr og diverse træningsbænke, som er meget interessant.

GetBig tilbyder 60 dages fri returret, levering på 1-2 hverdage og fragtfri levering på ordrer over 1.000 kr. På ordrer under 1.000 kr. er prisen 39 kr. (uanset vægt).

Du kan besøge GetBig her.

På jagt efter billigt fitness udstyr? Her er 4 sider du skal tjekke ud
4.4 (87.2%) 25 vote[s]

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


Secured By miniOrange